Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση στον Σταμάτη Γαρδέλη μετά το ξέσπασμά του

Το ξεχωριστό αντίο για την αποχώρηση από τη Φάρμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση στον Σταμάτη Γαρδέλη μετά το ξέσπασμά του

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Πρωινό, ο Σταμάτης Γαρδέλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έκαναν για εκείνον στο Ράδιο Αρβύλα.

«Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι… Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες. Αν με ακούν οι “Ράδιο Αρβύλα” θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά».

Η απάντηση του Ράδιο Αρβύλα στον Σταμάτη Γαρδέλη

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο ξέσπασμα με αρκετό χιούμορ. «Αποχώρησε οικειοθελώς ο άνθρωπος, με το κεφάλι ψηλά…», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Κόλαφος» ο Κανάκης για την ερώτηση Καπουτζίδη στον Μητσοτάκη - «Θέλουμε και εμείς να ζητήσουμε....»

Μέσα από τη σημερινή (9/12) εκπομπή του, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να σχολιάσει την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δικαίωματά του. Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ζήτησε επίσης να πάρει μία απάντηση από τον πρωθυπουργό για το συγκεκριμένο θέμα.

«Πριν από χρόνια, δεν ξέρω αν το θυμάστε, υπήρχε η μόδα τότε στην ελληνική τηλεόραση να καλούν όλους αυτούς τους ακραίους και να ακούγονται συνεχώς κουβέντες και απόψεις μίσους ενάντια στους ομοφυλόφιλους, στους μετανάστες, σεξιστικά σχόλια κλπ. Δεν είχε έρθει ακόμη αυτό το κλίμα που έχουμε τώρα οπότε γίνονταν αυτά για πλάκα και δεν κουνιόταν φύλλο.

Τότε, λοιπόν, με σατιρικό βεβαίως τρόπο και όχι μόνο εμείς παλεύαμε απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα γιατί ήταν πραγματικά πολύ εξοργιστηκό αλλά νιώθαμε κάπως μόνοι. Θυμάμαι από τότε τον Γιώργο να δηλώνει ότι «εγώ δεν θα πάω ποτέ καλεσμένος αυτή την περίοδο σε αυτές τις εκπομπές που καλούν αυτούς τους ανθρώπους.

Θέλουμε και εμείς να ζητήσουμε, αν και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ απάντηση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης γιατί πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον μια απάντηση. Και εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει λιγότερα δικαιώματα από εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.