Σε τραγική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης - Τι συνέβη

Ράκος ψυχολογικά ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε τραγική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης - Τι συνέβη

Η είδηση πως αυτοκτόνησε ο μετρ του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ο 59χρονος ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον Νότη στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Ράκος ψυχολογικά ο Νότης Σφακιανάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μετά τους θανάτους του αδερφού του Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με την αυτοκτονία του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

Όπως ισχυρίζεται άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του. Ο τραγουδιστής είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν φίλοι με τον Νότη, μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους»

Ο Γιώργος Μουκίδης, που ήταν φίλος με τον άτυχο άντρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Πρωινό.

«Είναι φίλος μου. Είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και όλη η κατάσταση αυτή που γίνεται τώρα, μην τα λέμε πάλι. Ένας άνθρωπος που έχει οικονομικό πρόβλημα ζορίζεται περισσότερο. Συν τον άγχος. Δεν είχε οικογένεια, ήταν μόνος του. Νομίζω έχε έναν αδερφό. Δεν ήξερα κανέναν δικό του ποτέ. Ήταν φίλοι με τον Νότη πολλά χρόνια. Μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους. Είχαν τσακωθεί.

Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος, δεν μιλούσε. Θα έπρεπε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί του για να καταλάβεις ότι δεν έχει να φάει ή να μείνει κάπου. Όταν γράφω ότι φταίμε όλοι, πραγματικά το λέω. Φταίμε γιατί απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι συλλογικά να τον στηρίξουμε και αυτό δε συνέβη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μουκίδης.