Δύσκολες ώρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη - "Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να την έχω σκεφθεί"

Η συγκινητική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη -

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα 28 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, λίγο μετά από μια ακόμη απώλεια που βίωσε πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τα αδέρφια του, τη μητέρα του και τον πατέρα του.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να την σκεφτεί έστω και λίγο!

Η ανάρτηση του Γεωργιάδη για τα 28 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του

«09 Δεκεμβρίου 1993 έφυγε από την ζωή η μητέρα μου η Βούλα…θα σας φανεί απίστευτο αλλά δεν έχει περάσει ούτε μία ολόκληρη μέρα χωρίς να την έχω σκεφθεί έστω και λίγο! Μανούλα μου πόσο σ´ευχαριστώ για όσα έκανες για μας!…οι τυχεροί που έχετε ακόμη την δικιά σας να την φροντίζετε και να την αγαπάτε! (Στην φωτό με τα αδέλφια μου Λεωνίδα και Αλέξανδρο που είμαστε ευτυχώς πολύ αγαπημένοι», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Άρη Σερβετάλη

Ο Άρης Σερβετάλης ανακοίνωσε εχθές 22/11 την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» όπου πρωταγωνιστεί καθώς όπως υποστήριξε δεν είναι σύμφωνος με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Από τότε αρκετά είναι τα άτομα τα οποία θέλησαν να πάρουν θέση και να εκφράσουν την δική τους άποψη. Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έκανε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί…οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση...οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…».