Άσχημες εξελίξεις για το The Bachelor 2 λίγο πριν τον τελικό - Δυστυχώς μαθεύτηκε

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις για το The Bachelor 2 λίγο πριν τον τελικό - Δυστυχώς μαθεύτηκε

Μπορεί το The Bachelor 2 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του (δείτε εδώ ποια θα είναι η νικήτρια), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς το ριάλιτι έχει κατηγορηθεί για διάφορα πλάνα που προβάλλονται καθώς και για ατάκες που ακούγονται.

Οι τελευταίες εξελίξεις με το The Bachelor 2

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο ALPHA προσπαθεί να πέσει στα "μαλακά" όσον αφορά την απόφαση του ΕΣΡ για το The Bachelor, με το επιχείρημα "δε θα το ξανακάνουμε". Ο ALPHA κλήθηκε σε απολογία για συνολικά 8 επεισόδιο του ριάλιτι, με τις κατηγορίες για παραβίαση της ισότητας, την προβολή έμφυλων στερεοτύπων και για χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο ALPHA, προκειμένου να αποφύγει τη μεγάλη "καμπάνα" από το ΕΣΡ, αναφέρεται ότι δε θα επαναφέρει το ριάλιτι και δε θα ανανεώσει τη συμφωνία για τα δικαιώματά του, σφραγίζοντας και επίσημα το τέλος του The Bachelor.

Όπως αναφέρει ακόμα η Real, το κανάλι, είναι "υπότροπο" καθώς πέρυσι του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για παρόμοιες κατηγορίες. Η απόφαση του ΕΣΡ αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες.

The Bachelor 2 ΕΣΡ

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…