Έφη Σαρρή: «Έχω να κάνω σεξ εδώ και...» - Το αποκάλυψε στην κάμερα του MEGA

Χείμαρρος στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφη Σαρρή: «Έχω να κάνω σεξ εδώ και...» - Το αποκάλυψε στην κάμερα του MEGA

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» το πρωί της Κυριακής (12/12) και μαζί με τον δημοσιογράφο έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή

Όταν μάλιστα η τραγουδίστρια είδε πως εκείνος δεν φόραγε μάσκα του έκανε παρατήρηση: «Είμαι ευπαθής ομάδα. Είμαι κάποιας ηλικίας και πρέπει να το σέβεσαι αυτό».

Στο μεταξύ, αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατάφερε να γίνει φίλη με την Δέσποινα Βανδή: «Είναι δύο οι φίλες μου από τον χώρο. Η Σοφία Αρβανίτη και η Μπέσσυ Αργυράκη. Με την Δέσποινα Βανδή ένα γεια μπορεί να το πούμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε να γίνουμε φίλες. Η φιλία της Άννας Βίσσης με την Δέσποινα Βανδή είναι καλή αρκεί να είναι αληθινή.

Βάζω πρώτο τον ύπνο και τελευταίο το σεξ. Μην κάνετε σεξ θα χάσετε χρόνια από τη ζωή σας. Έχω να κάνω σεξ πάρα πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει πώς είναι, έχω χάσει το μέτρημα», αποκάλυψε η Έφη Σαρρή, που δημοσίευσε πρόσφατα και μια άκρως αποκαλυπτική της φωτογραφία.

«Η αποχή από το σ#ξ είναι το ελιξίριο της νεότητας»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε η Έφη Σαρρή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μυστικό της για να παραμένει πάντα νέα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αποχή από το σ#ξ.

Η Έφη Σαρρή είναι μία γυναίκα που ξέρει να τραβάει πάνω της τα βλέμματα, μία με τις δηλώσεις της και μία με τις αναρτήσεις που κάνει.

«Το να είσαι μητέρα είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα. Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα. Η Μαντόνα, η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο.

Έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρα. Έβαζα τις μαύρες μου περούκες και θεωρούσα ότι έκανα παρακολούθησε με επιτυχία. Σε κάποια παρακολούθηση μια φορά κάποιος φώναξε «η Σαρρή!» και έγινα ρεζίλι. Ο ενδιαφερόμενος γύρισε και με είδε. Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά.

Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από χώρες με πολύ χρήμα, χόρευα, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Στάλθηκαν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη. Το ελιξίριο της νεότητας είναι η αποχή από το σ#ξ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.