Τεράστιο και ροζ - Σκέτη υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αφροδίτης Λιάντου

Σαν να έχει βγει από ταινία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστιο και ροζ - Σκέτη υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αφροδίτης Λιάντου

Τα Χριστούγεννα σε λίγες μέρες πλησιάζουν για αυτό και η Αφροδίτη Λιάντου στόλισε το σπίτι της, με έναν άκρως εντυπωσιακό αλλά και πρωτότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η όμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια (τις οποίες τσακώσε μαζί ο φακός πρόσφατα στο Κολωνάκι) που την απολαμβάνουμε φέτος στην Γη της Ελιάς, επέλεξε να διακοσμήσει το σαλόνι με ένα τεράστιο ροζ δέντρο μαζί με στολίδια τα οποία μάλιστα παραπέμπουν σε αληθινά ζαχαρωτά γλυκίσματα.

Το αποτέλεσμα ήταν απίθανο για αυτό και έσπευσε να το μοιραστεί φυσικά μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αφροδίτης Λιάντου

«Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε στις 11 το βράδυ και μου είπε...»

Την Αφροδίτη Λιάντου την γνωρίσαμε καλύτερα στην φετινή τηλεοπτική σεζόν με τη νέα σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» όπου έχει μεγάλη απήχηση καθώς τα νούμερα τηλεθέασης λένε πολλά. Η ίδια μεταξύ άλλων παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στο δρόμο με φωνάζουν Μυρτάλη. Γυρνάω, το έχω συνηθίσει. Θα μου πουν ότι τους αρέσει το σίριαλ και συμπάσχουν μαζί μου. Στην αρχή είχα κοινά στοιχεία με τη Μυρτάλη, αλλά σιγά – σιγά σκληραίνει γιατί έχει ζήσει πολλά. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είναι λογικό να γίνεται απότομη κάποιες φορές, και πιο νευρική ίσως».

Και πρόσθεσε: «Ο Αντρέας Γεωργίου μου έκανε την πρόταση πριν ένα χρόνο. Με πήρε στις 11 το βράδυ, ήμουν έξω, και μου είπε πως θέλει να γίνω η πρωταγωνίστρια. Έπαθα σοκ. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν με τον Liam και υπήρχε άγχος, αλλά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και δέσαμε αμέσως»

Και τόνισε: «Υπάρχουν κακές κριτικές που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και αρνητικά σχόλια που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτά τα ακούω, τις πικρόχολες κριτικές τις αγνοώ, είναι χάσιμο χρόνο. Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη, γιατί μεταμφιεζόμουν».