ALPHA: Νέο σκάνδαλο με το The Bachelor 2 πριν τον τελικό - Γυμνή μπροστά στην κάμερα η Αθηνά New York

Δεν άφησε τίποτα κρυφό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Νέο σκάνδαλο με το The Bachelor 2 πριν τον τελικό - Γυμνή μπροστά στην κάμερα η Αθηνά New York

Ειδικά το φετινό The Bachelor του ALPHA έχει συγκεντρώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων, λόγω του τρόπου που δείχνει την γυναίκα. Το γεγονός μάλιστα πως ο bachelor φιλάει την μια μετά την άλλη από τον πρώτο κύκλο είχε προκαλέσει σάλο.

Ο τελικός του ριάλιτι σιγά σιγά φτάνει και λίγο πριν το τέλος ακόμη μια φωτογραφία δημιούργησε σκάνδαλο, καθώς δεν κόπηκε στο μοντάζ όπως κανονικά έπρεπε να γίνει. Στο εν λόγω στιγμιότυπο είδαμε την Αθηνά New York να είναι γυμνή μέσα από το νυφικό της στο επεισόδιο της Παρασκευής 10/12.

Η γυμνή φωτογραφία της Αθηνάς New York από το The Bachelor 2

Από την Παρασκευή λοιπόν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την Αθηνά να τρέχει με το κατάλευκο νυφικό της. Ωστόσο, όπως έτρεχε της σηκώθηκε στο κάτω μέρος και είδαμε.... βασικά... δεν είδαμε όπως φαίνεται, το εσώρουχο της.

Όσοι έχουν δει την φωτογραφία σχολιάζουν πως η ξανθιά παίκτρια δεν φοράει τίποτα από μέσα και είναι ολόγυμνή, όμως, μην ξεχνάμε πως μπορεί να φοράει μπεζ εσώρουχο το οποίο είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε.

Γυμνή η Αθηνά New York από το The Bachelor 2

Φωτογραφία της πριν την πλαστική στο στήθος και στη μύτη

H Αθηνά New York είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του The Bachelor 2. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Το The Bachelor 2 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και μάλιστα έχει ήδη διαρρεύσει το όνομα της κοπέλας που θα κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη (δείτε εδώ ποια είναι).

Η Αθηνά New York λοιπόν ζει μία τελείως διαφορετική ζωή στις ΗΠΑ, μιας και εργάζεται ως ηθοποιός και ως γυμνάστρια. Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία της Αθηνάς New York, στην οποία φαίνεται η εικόνα της πριν τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αθηνά New York πλαστικές