«Κάποια σημεία του σώματος θα μείνουν...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο θετικές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάποια σημεία του σώματος θα μείνουν...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία εξήγησε τι είπαν ακριβώς οι γιατροί στο Παρίσι για την κατάσταση της υγείας της και για το πόσο καιρό θα πάρει η αποκατάστασή της.

Οι λεπτομέρειες για την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.

Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε χαρακτηριστικά η γιατρός της Ιωάννας.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έδειξε γυμνά τα χέρια της και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα

Μια εξομολόγηση που συγκίνησε τους πάντες έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Το θύμα από την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 μίλησε για πράγματα που δεν γνώριζε κανείς, ενώ για πρώτη φορά έδειξε στην κάμερα τα χέρια της γυμνά με τα σημάδια, αλλά και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα.

Η 36χρονη άνοιξε το σπίτι της στην πρωινή εκπομπή και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την δύναμη που έχει στην ψυχή της.

«Βγάζω τη μάσκα για να φάω και να κάνω μπάνιο. Την φοράω όλη την μέρα και για τον ύπνο. Στον ύπνο φοράω μόνο την υφασμάτινη, για να μπορώ να κοιμάμαι. Έχω ουλές στο πρόσωπο, στον λαιμό μου και στα χέρια. Στο μάτι μου κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε. Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει στο 100%, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που αποκάλυψε και για ποιο λόγο δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram με το καμένο της πρόσωπο.