Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της - Είναι πλέον γνωστό

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της - Είναι πλέον γνωστό

Μπορεί άλλες χρονιές η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένειά της να απολάμβαναν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο εξωτερικό (δείτε εδώ το ταξίδι τους στις Μαλδίβες), ωστόσο φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μέσα από τη σημερινή (13/12) εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της, πως την παραμονή των Χριστουγέννων θα κάνει κανονικά εκπομπή με καλεσμένο τον Γιώργο Τσούλη για τι χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια και η οικογένειά της δεν έχουν κανονίσει κάποιο μεγάλο ταξίδι για τις γιορτές και μάλλον θα μείνουν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τα φετινά Χριστούγεννα

«Παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) θα είμαστε μαζί, εδώ ζωντανά που να πάμε άλλωστε και θα φτιάξουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τον Γιώργο Τσούλη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ζώδιο του Ματέο Παντζόπουλου

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά αναφέρεται στα μέλη της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησής της για τα ζώδια που έχουν οι άνθρωποι γύρω της, αποκάλυψε και το ζώδιο του αγαπημένου της, Ματέο Παντζόπουλου.

«Και κόρη και μαμά υδροχόος…», είπε αρχικά ο σεφ της εκπομπής με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Κόρες κόρες».

«Εγώ ήξερα για την Λάουρα που έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια», της είπε ξανά ο σεφ, με την παρουσιάστρια να λέει: «Έχω και Βαλέρια που δεν έχετε την ίδια μέρα γενέθλια και μάνα και… σύντροφο… Οι Υδροχόοι είναι γύρω μου, είναι καλοί».