Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε άφωνη με το μήνυμα της συζύγου του Σάββα Πούμπουρα

«Έπεσε παντόφλα εδώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε άφωνη με το μήνυμα της συζύγου του Σάββα Πούμπουρα

Μετά από την έκπληξη που έκαναν στον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ήρθε άλλη μια στην σημερινή εκπομπή 13/12. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να βγει στον αέρα της εκπομπής με ανοιχτό πουκάμισο κάτι που δεν άρεσε στη γυναίκα του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Έτσι, μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πως:

«Ελένη έπεσε παντόφλα εδώ, γιατί είχε 4-5 κουμπιά ξεκούμπωτα ο συνάδελφος και έπεσε μήνυμα από τη γυναίκα του "Κουμπώσου σε παρακαλώ, γιατί βλέπουμε το στέρνο σου"». Με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να μείνει άφωνη με ότι είχε συμβεί.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής του MEGA

Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Σάββας Πούμπουρας «απείλησε» να φύγει

Ο "κακός" χαμός έγινε στο αέρα της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA καθώς πριν από το φινάλε της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας είδε μια "γκάφα".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος παρατήρησε πως στους τίτλους το επίθετό του το έγραφαν ως «Μπούμπουρας» με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να μείνει άφωνη. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά πως «και εγώ έτσι νόμισα ότι σε έλεγαν Μπούπουρα».

Έτσι, ο Σάββας ανέφερε στην ίδια: «Να πέσω να πεθάνω! Ναι γελάστε… Άσε με φεύγω! Δεν υπέγραψα…». Και η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Σάββα συγγνώμη» και άρχισε να τον κρατά «είσαι ο Σάββας όλων μας! Για ένα γράμμα θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας; Θα το διορθώσουμε…». Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.