Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του - Ποιοι πήραν τη θέση τους και γιατί

Βγήκε μέσω skype ο παρουσιαστής και εξήγησε τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του - Ποιοι πήραν τη θέση τους και γιατί

Εκτός πλατό του ΑΝΤ1 βρέθηκε τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης - για δεύτερη φορά αυτό το μήνα - όσο και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα τη θέση τους να πάρουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης. Από το κανάλι δεν είχε βγει καμία ενημέρωση και πολλοί παραξενεύτηκαν όταν το δίδυμο των παρουσιαστών καλημέρισε τους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής ωστόσο της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα βγήκε μέσω skype από το σπίτι του και εξήγησε τους λόγους που δεν μπόρεσαν να πάνε στα στούντιο να παρουσιάσουν.

Η ανακοίνωση του Παπαδάκη για την εκπομπή και τους συνεργάτες του στον ΑΝΤ1

«Στην οικογένεια του Γιώργου Γρηγοριάδη είχαμε ένα κρούσμα. Νόσησε το παιδάκι του, το οποίο είναι μια χαρά. Ο Γιώργος έκανε όλα τα απαραίτητα test, τα οποία βγήκαν αρνητικά, έτσι αποφάσισε χθες να είναι στην εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τον είδαμε να δυσκολεύεται λίγο και έκανε rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Ο Γιώργος έφυγε για να κάνει μοριακό test.

Όλοι εμείς κάναμε rapid και μοριακά test μετά την εκπομπή τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ο Γιώργος κάνει μοριακό και αργά το βράδυ βγαίνει αρνητικό. Επειδή όμως έχει κρούσμα στο σπίτι του, σήμερα θα κάνει ένα ακόμα μοριακό test για να βεβαιωθούμε ότι δεν νοσεί. Επειδή είμαστε όλοι πολύ κοντά στον Γιώργο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αύριο θα είμαστε όλοι εκεί», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η εκπομπή λοιπόν θα πραγματοποιηθεί με συνδέσεις τόσο του Γιώργου Παπαδάκη όσο και των συνεργατών του από τα σπίτια τους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Εξοργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα

Με τις φήμες πουτον θέλουν να αποχωρεί οριστικά από την τηλεόραση να συνεχίζονται, ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές για την επικαιρότητα της ημέρας. Σήμερα 20/10 ωστόσο, έγινε έξαλλος με τηλεθεάτρια του η οποία είπε ότι είναι "κατάντια της δημοσιογραφίας" να μην ασχολείται με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Γρηγόρη Πετράκο μετά το περιστατικό στο Πρωινό.

«Κατάντια της δημοσιογραφίας επειδή δεν ασχολούμαι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Μα είναι δυνατόν; Μ’ έφτιαξες πρωί-πρωί. Άσε με σε παρακαλώ» είπε ο παρουσιαστής εξοργισμένος στον αέρα της εκπομπής του.

Και πρόσθεσε σε ειρωνικό τόνο: «Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα; Που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ. Μέχρι εδώ ακούγονταν τα “ευχαριστώ” και βγήκε μετά από το στούντιο και τους έβριζε. Άλλος λέει για τον Πετράκο “δεν έχεις να πεις τίποτα”; Θα πω ένα τραγούδι του Πετράκου μετά».