Κόβονται οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1 μετά το "Revenge porn" του Παναγιωτόπουλου;

Ποιες είναι οι σκέψεις για την εκπομπή μετά το σάλο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόβονται οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1 μετά το

Χαμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά τις καταγγελίες για το Revenge porn. Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατήγγειλε πως δημοσίευσε υλικό από πολύ προσωπικές τους στιγμές σε site με πορνό βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, τον γνώρισε στην Αλόννησο και έκαναν σχέση. Όταν όμως χώρισαν ο δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Όταν του ζήτησε να τα σβήσει εκείνος φέρεται να μην το έκανε με αποτέλεσμα να κάνει μήνυση εναντίον του.

Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη λέγοντας πως θέλει να παντρευτούν. Αφού η κοπέλα δέχθηκε, πήρε πίσω την πρόταση και της ανακοίνωσε πως παντρεύεται άλλη.

Από χθες λοιπόν 13/12 έχει γίνει χαμός τόσο στις εκπομπές, όσο και στα social media. Παρόλο που ο ίδιος με ανακοίνωση του ζήτησε συγγνώμη, το κλίμα δεν έχει ηρεμήσει και ούτε πρόκειται.

Η απόφαση ΑΝΤ1 και Ράδιο Αβρύλα μετά το σάλο

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, πολλά ακούγονται για τους Ράδιο Αρβύλα. Πιθανό σενάριο είναι και να διακοπεί με σκοπό να επιστρέψει από το νέο έτος με νέο πρόσωπο στην θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και με καινούριο όνομα!

Το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Πως τα πήγαν ωστόσο σε τηλεθέαση οι Ράδιο Αρβύλα την πρώτη ημέρα χωρίς τον Παναγιωτόπουλο

Χθες λοιπόν μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή ήταν η πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε χωρίς τον επί χρόνια συνεργάτη τους. Σε τηλεθέαση ωστόσο το γεγονός δεν τους επηρέασε.

Χαρακτηριστικά το βράδυ της Δευτέρας 13/12 οι Ράδιο Αρβύλα σημείωσαν 25,3% ενώ σε τέταρτο έφτασαν το

Prime time

Τα τέταρτα

  • 19.6
  • 23.9
  • 29
  • 28.7