«Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκιώνη για τον Παναγιωτόπουλο

«Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθη, ο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκιώνη για τον Παναγιωτόπουλο

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την καταγγελία της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος εξήγησε πώς πήρε την απόφαση η κοπέλα να προχωρήσει στη συγκεκριμένη καταγγελία ενώ τόνισε πως ξεκίνησε να ανεβάζει τα βίντεο όσο ήταν ακόμα ζευγάρι.

Η αποκάλυψη του Ηλία Γκιώνη για την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Αρχικά έλαβα την πληροφορία μέσω κοινής μας φίλης ότι υπάρχει μία κοπέλα που θέλει να με δει από κοντά για να μου αναφέρει μία καταγγελία για ένα δημόσιο πρόσωπο. Έτσι βρέθηκα με την κοπέλα να πιούμε έναν καφέ και να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ήθελε βοήθεια γιατί όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση της ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει. Ήταν σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να βγει δημόσια για να φύγει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον δημόσιο χώρο.

Συναντηθήκαμε, μου είπε αναλυτικά την ιστορία, μου έδειξε τη δικογραφία και ό,τι έχει κάνει δικαστικά. Υπήρχε ένα διάστημα που το συζητούσαμε, υπήρχαν ενδοιασμοί γιατί ήταν αρκετά φοβισμένη. Φρόντισα να είμαι δίπλα της, να έχουμε επαφή όλες τις ημέρες μέχρι που αποφάσισε να μου πει το ok και να βγάλω την καταγγελία.

Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθη, ο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας. Έψαξε τις πορνογραφικές σελίδες, που είναι απρόσωπες. Όπου υπήρχε μέιλ, και μπορούσες να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία.

Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της… Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση. Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί… Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά.

Αφού έκανε τη μήνυση, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες άλλες, γιατί δεν ήταν άνετη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Κόβονται οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1 μετά το "Revenge porn" του Παναγιωτόπουλου;

Χαμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά τις καταγγελίες για το Revenge porn. Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατήγγειλε πως δημοσίευσε υλικό από πολύ προσωπικές τους στιγμές σε site με πορνό βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, τον γνώρισε στην Αλόννησο και έκαναν σχέση. Όταν όμως χώρισαν ο δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Όταν του ζήτησε να τα σβήσει εκείνος φέρεται να μην το έκανε με αποτέλεσμα να κάνει μήνυση εναντίον του.

Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη λέγοντας πως θέλει να παντρευτούν. Αφού η κοπέλα δέχθηκε, πήρε πίσω την πρόταση και της ανακοίνωσε πως παντρεύεται άλλη.

Από χθες λοιπόν 13/12 έχει γίνει χαμός τόσο στις εκπομπές, όσο και στα social media. Παρόλο που ο ίδιος με ανακοίνωση του ζήτησε συγγνώμη, το κλίμα δεν έχει ηρεμήσει και ούτε πρόκειται.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, πολλά ακούγονται για τους Ράδιο Αρβύλα. Πιθανό σενάριο είναι και να διακοπεί με σκοπό να επιστρέψει από το νέο έτος με νέο πρόσωπο στην θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και με καινούριο όνομα!

Το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.