«Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι σαν μην καταλαβαίνει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μέσα από τη σημερινή (14/12) εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά σχολίασε την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο από την πρώην σύντροφό του καθώς και την πρώτη του τοποθέτηση μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο «ατόπημα», είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκιώνη για τον Παναγιωτόπουλο

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την καταγγελία της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος εξήγησε πώς πήρε την απόφαση η κοπέλα να προχωρήσει στη συγκεκριμένη καταγγελία ενώ τόνισε πως ξεκίνησε να ανεβάζει τα βίντεο όσο ήταν ακόμα ζευγάρι.

«Αρχικά έλαβα την πληροφορία μέσω κοινής μας φίλης ότι υπάρχει μία κοπέλα που θέλει να με δει από κοντά για να μου αναφέρει μία καταγγελία για ένα δημόσιο πρόσωπο. Έτσι βρέθηκα με την κοπέλα να πιούμε έναν καφέ και να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ήθελε βοήθεια γιατί όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση της ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει. Ήταν σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να βγει δημόσια για να φύγει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον δημόσιο χώρο.

Συναντηθήκαμε, μου είπε αναλυτικά την ιστορία, μου έδειξε τη δικογραφία και ό,τι έχει κάνει δικαστικά. Υπήρχε ένα διάστημα που το συζητούσαμε, υπήρχαν ενδοιασμοί γιατί ήταν αρκετά φοβισμένη. Φρόντισα να είμαι δίπλα της, να έχουμε επαφή όλες τις ημέρες μέχρι που αποφάσισε να μου πει το ok και να βγάλω την καταγγελία.

Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθη, ο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας. Έψαξε τις πορνογραφικές σελίδες, που είναι απρόσωπες. Όπου υπήρχε μέιλ, και μπορούσες να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία.

Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της… Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση. Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί… Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά.

Αφού έκανε τη μήνυση, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες άλλες, γιατί δεν ήταν άνετη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.