Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βίντεο από την πρώτη προπόνησή της μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι

Όλα όσα ανέφερε η γυμνάστριά της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βίντεο από την πρώτη προπόνησή της μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι
News 14.12.2021 18:13
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Δευτέρας 13/12 η Χριστίνα Πάζιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς έδωσε περισσότερες πληροφορίες και για την αποκατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά προβλήθηκαν εικόνες από την πρώτη προπόνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η γυμνάστριά της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει.

Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του δεν θέλω να κάνω τίποτα. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι». Δείτε επίσης το νέο επαγγελματικό ξεκίνημά της.

Οι δηλώσεις για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Κάποια σημεία του σώματος θα μείνουν...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία εξήγησε τι είπαν ακριβώς οι γιατροί στο Παρίσι για την κατάσταση της υγείας της και για το πόσο καιρό θα πάρει η αποκατάστασή της.

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.

Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε χαρακτηριστικά η γιατρός της Ιωάννας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δημόσια εμφάνιση της στην εβδομάδα μόδας

Επίθεση με βιτριόλι: Συναντήθηκε με τον Πλεύρη η Ιωάννα

Share