Νέες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Άσπας Τσίνα

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Άσπας Τσίνα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Άσπα Τσίνα η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο. Η τραγουδίστρια κάνει θεραπείες και στο νοσοκομείο όπου βρέθηκε, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος εκείνη την περίοδο νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Άσπας Τσίνα

«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στα χρόνια του Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι δηλώσεις της για την περιπέτεια που περνάει

Η Άσπα Τσίνα δε δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της αλλά και για το πώς ο καρκίνος τη βοήθησε να μη φοβάται και να βλέπει τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική.

Απόλυτα ειλικρινής όπως πάντα, ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η ιστορία της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει παραπάνω με τον εαυτό της.

«Ο καρκίνος με βοήθησε, πραγματικά όμως. Μου άνοιξε μια τεράστια πόρτα μέσα μου γιατί συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να φοβάσαι, ούτε να «σκας» κυριολεκτικά για τίποτα, απλά να σκέφτεσαι ότι μέσα από ότι περνάς μαθαίνεις και εξελίσσεσαι. Με τον εαυτό μου έχω δουλέψει πολύ και μάλιστα μόνη μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Τα λάθη δεν αρκεί να τα αναγνωρίζεις και να τα εντοπίσεις αλλά πρέπει και να τα διορθώσεις».