Επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ζήνα Κουτσελίνη - «Του είπα πως σήμερα και...»

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ζήνα Κουτσελίνη - «Του είπα πως σήμερα και...»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12) ο αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως για εκείνον.

Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον Στάθη και του έγραψε πως θα φιλοξενούσε στην εκπομπή την πλευρά του θύματος και θα ήθελε και τη δική του πλευρά, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα κάποια απάντηση.

Οι δηλώσεις του φίλου του Παναγιωτόπουλου και η αποκάλυψη της Κουτσελίνη

Ο φίλος, εντωμεταξύ, του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δε με ξαφνιάζει πλέον τίποτα, ούτε από επώνυμους ούτε από ανώνυμους. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα με το διαδίκτυο. Αυτό που με ξάφνιασε ήταν ότι δεν ήξερα τίποτα απολύτως. Κανένας δεν ήξερε. Άλλο να το ξέρεις, να μπορείς να το χωνέψεις και να του πεις “τι κάνεις ρε;”. Η συγγνώμη του είναι μόνο η αρχή. Να κάνει το καλό, το σωστό. Δεν είναι μόνο η δικαιοσύνη. Αυτός πως θα πράξει. Αυτός πρέπει να μιλήσει, να μας πει το πρόβλημα. Αυτός πρέπει να μιλήσει. Εμείς ότι και να πούμε… Εμείς οι φίλοι του είμαστε διπλά οργισμένοι. Να βοηθήσουμε το κορίτσι και όλα τα κορίτσια που έχουν τέτοιο πρόβλημα».

Με τη σειρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε: «Εγώ έχω στείλει γραπτό μήνυμα από χθες στον Στάθη, με τον οποίο τηλεοπτικά έχουμε ανταλλάξει φιλοφρονήσεις και έχω πει τα καλύτερα. Αλλά δε μου έχει απαντήσει. Και του είπα πως σήμερα και χθες είχαμε και την άλλη πλευρά. Περιμένω πραγματικά να τον ακούσω».

Συνεχίζουν τα άσχημα νέα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι συνέβη 2 μέρες μετά την καταγγελία

Από τους Ράδιο Αρβύλα απομακρύνθηκε κατευθείαν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την καταγγελία πρώην σύντροφου του για εκδικητικό πορνό. Μάλιστα, μερικές ώρες αργότερα, απομακρύνθηκε από ακόμα μία τηλεοπτική στέγη.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό “Rock Fm”, στον οποίο είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του διεκόπη επίσημα χθες (14/12).

Ανακοίνωση Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον...

Posted by Rock Fm 89.2 Limassol on Wednesday, December 15, 2021