«Μου είχε πει ο Στάθης ότι...» - Η έκκληση της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου για τους Ράδιο Αρβύλα

«Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είχε πει ο Στάθης ότι...» - Η έκκληση της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου για τους Ράδιο Αρβύλα

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατήγγειλε ότι δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές τους σε σάιτ ενηλίκων. Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν μετά από την καταγγελία της που έγινε γνωστή αλλά και στους Ράδιο Αρβύλα.

Οι νέες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει.

Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν. Όταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου.

Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ. Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται.

Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου», κατέληξε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ενώ λίγο αργότερα η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε.

Συνεχίζουν τα άσχημα νέα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι συνέβη 2 μέρες μετά την καταγγελία

Από τους Ράδιο Αρβύλα απομακρύνθηκε κατευθείαν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την καταγγελία πρώην σύντροφου του για εκδικητικό πορνό. Μάλιστα, μερικές ώρες αργότερα, απομακρύνθηκε από ακόμα μία τηλεοπτική στέγη.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό “Rock Fm”, στον οποίο είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του διεκόπη επίσημα χθες (14/12).

Ανακοίνωση Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον...

Posted by Rock Fm 89.2 Limassol on Wednesday, December 15, 2021