Η Χριστίνα Βραχάλη συγκινήθηκε on air - Τι συνέβη;

«Τα είδα όλα μαζεμένα και συνειδητοποίησα ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Βραχάλη συγκινήθηκε on air - Τι συνέβη;

Το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Βραχάλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ωστόσο, η γνωστή δημοσιογράφος δεν άντεξε και "λύγισε" on air όταν προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο στη ζωή και την καριέρα της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έχασε το σκυλάκι της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Βραχάλη

«Συγκινήθηκα λίγο! Τα είδα όλα μαζεμένα και συνειδητοποίησα ότι είναι και πολλά τα χρόνια. Πρέπει να είναι γύρω στα 20 κι έχω αρχίσει και… αγχώνομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν πολύ ωραίο το βίντεο».

Από την άλλη η Μπέτυ Μαγγίρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που έρχονται οι καλεσμένοι μας αναρωτιούνται “που τα βρήκατε όλα αυτά;. Αυτό; Τόσο παλιό; Αυτό το είχα ξεχάσει”. Πολύς κόσμος περνάει από αυτή τη διαδικασία».

"Τρελάθηκε" η Καγιά με την Χριστίνα Βραχάλη - Το επικό σχόλιο για την... πίσω όψη της

Αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Βραχάλη στο αποψινό (12/12) live του DWTS. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά έσπευσε να σχολιάσει το κορμί της και συγκεκριμένα την... πίσω όψη της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ήταν αρκετά σέξι, μιας και αυτό που φορέσε αναδείκνυε υπέροχα την καλίγραμμη σιλουέτα της.

«Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να μην το πω. Σας παρακαλώ, αφήστε με να το πω. Αυτή η γραμμή πίσω στο καλσόν με ξετρελαίνει! Και αυτό το πωπουδάκι ρε παιδιά... Παναγία μου, όνειρο!», είπε η Βίκυ Καγιά στη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία στο προηγούμενο live "λύγισε".

Η εμφάνιση της Βραχάλη στο DWTS και το σχόλιο της Καγιά