Κατσούλης για τον χωρισμό του με την Καραβάτου: «Έχουν γραφτεί τέρατα - Λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου»

«Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατσούλης για τον χωρισμό του με την Καραβάτου: «Έχουν γραφτεί τέρατα - Λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου»

Το βράδυ της Τετάρτης 15/12 ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου όπου απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα καθώς έσκασε σαν "βόμβα".

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

«Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση.

Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος. Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά.

Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία.

Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου».

Νέο βήμα για τον Κρατερό Κατσούλη 4 μήνες μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Κρατερό Κατσούλη. Ξεκίνησε με την αποχώρησή του από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, λίγο πριν το τέλος της σεζόν και ολοκληρώθηκε με το ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αφιέρωσε τους τελευταίους μήνες στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία είναι έτοιμη και σε λίγο καιρό θα τη δούμε στους κινηματογράφους.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η εκπομπή Breakfast At Star ανακοίνωσε ένα νέο τηλεοπτικό βήμα που πρόκειται να κάνει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star, ο Κρατερός Κατσούλης θα κάνει μία guest εμφάνιση στο DWTS. Τις τελευταίες εβδομάδες άλλωστε βλέπουμε ένα σωρό celebrities να περνάνε από το φαντασμαγορικό χορευτικό show.

Έτσι δε θα μπορούσε να λείπει και ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με το κανάλι ενώ δεν έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο επιστροφής του κάποια στιγμή στα τηλεοπτικά δρώμενα.