Μίλησε ανοιχτά ο Κατσούλης για το "Breakdast star" - «Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι...»

«Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίλησε ανοιχτά ο Κατσούλης για το

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μετά τις δηλώσεις που έκανε για το διαζύγιο του από την Κατερίνα Κατσούλη ξεσπώντας, αναφέρθηκε στην εκπομπή "Breakfast star" που πήραν την θέση τους μετά την αποχώρηση τους από το κανάλι.

H δήλωση Κατσούλη για τους Breakfast star

«Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι. Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην πραγματικότητα είναι δύο νέοι άνθρωποι, που έκαναν ένα νέο ξεκίνημα κι αυτό είναι μια χαρά».

Για αυτό το λόγο οι Κου Κου δεν ασχολήθηκαν με τις καταγγελίες πριν το τέλος τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο λόγο που στη Φωλιά των Κου Κου δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έβλεπαν ειδικά τότε το φως της δημοσιότητας και είχαν συγκλονίσει.

«Αυτό θα άλλαζε τη δομή της εκπομπής, δεν είναι το προφίλ. Το προφίλ δεν έχει πρόβλημα να το αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις μια ή δύο φορές. Αλλά είναι ένα θέμα που μπορείς να το κάνεις μία ή δύο φορές; Και αυτό μετά, επειδή υπάρχουν κακεντρεχείς, θα σου πουν “εντάξει, αφιερώσατε μια εκπομπή μόνο και μόνο για να πείτε ότι αφιερώσατε”», είπε αρχικά, μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν το κάνω έτσι, θα μου πεις ότι δεν αφιερώσατε καθόλου. Εάν το κάνω κανονικά, αλλάζω τη δομή της εκπομπής; Ως άνθρωπος, ως ηθοποιός, ως Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρη η θέση μου».

«Στην εκπομπή δεν μπορείς να έχεις τη δική σου προσωπική θέση γιατί εκεί έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο, είσαι παρουσιαστής μιας εκπομπής».