Δεν στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά... - Η απίστευτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Χριστόπουλου και της Ανίτας

Το vintage στοιχείο κυριαρχεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά... - Η απίστευτη φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Χριστόπουλου και της Ανίτας

Τα δεύτερα Χριστούγεννα μετά τον ερχομό του γιού τους ετοιμάζονται να γιορτάσουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ. Το ευτυχισμένο ζευγάρι φημίζεται για τις ιδιαίτερες και καινοτόμες ιδέες που επιλέγει για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Είναι αναμενόμενο ότι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που διάλεξαν για να διακοσμήσουν το σπίτι τους δεν θα μπορούσε παρά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το ιδιαίτερο «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ

Ο γνωστός φωτογράφος αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο πέρα την σκέψη του και να τοποθετήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πάνω σε ένα vintage αυτοκίνητο που κοσμεί το μοντέρνο σπίτι τους και να το τυλίξει με μια μεγάλη κόκκινη σατέν κορδέλα. Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι κατοικεί σε ένα industrial loft στο Γκάζι, με απίστευτο φωτισμό και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Όπως και φέτος έτσι και πέρυσι ο Χάρης Χριστόπουλος είχε επιμεληθεί του χριστουγεννιάτικου στολισμού και είχε στολίσει όχι ένα, ούτε δύο αλλά δέκα τουλάχιστον χριστουγεννιάτικα δέντρα που φώτιζαν ολόκληρο το σπίτι του ζευγαριού σηματοδοτώντας τον ερχομό του παιδιού τους.

Η διάσημη make-up artist ανέβασε το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πειράξει τον σύζυγο της για το ιδιαίτερο στυλ του.

«Όταν ο μπαμπάς υπερβάλει λίγο στην γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού????????????????????????????
(Αλλά κρυφά μας αρέσει πολύ ????)», σχολίασε η Ανίτα Μπράντ με τον Χάρη Χριστόπουλο να απαντάει: «Χαχαχα με έδωσες πάλι????❤️❤️❤️».

Η καθημερινότητα με τον γιο τους

Μπορεί πέρυσι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ να στόλισαν συνολικά δέκα δέντρα στο σπίτι τους, ωστόσο και φέτος, ο στολισμός τους είναι εξίσου φαντασμαγορικός. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο μίλησε για τη ζωή με τον γιο τους.

«Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή. Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα «πόσο ηλίθιος ήμουν» που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ανίτα Μπραντ, η οποία είπε: «Θέλει υπομονή και εξυπνάδα για να σταθεί το ζευγάρι. Αστή την γυναικά έχει γεννήσει, θα έχει νευρά εσύ τσιμουδιά. Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου».