"Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν..." - Η Σοφία Πανάγου "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή της

"Πόνεσε η ψυχή μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Σοφία Πανάγου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στην συνεργασία τους στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50», λίγες ώρες μετά την νέα καταγγελία που βγήκε στο φως για τον ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Πανάγου για τον Φιλιππίδη

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπερ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων. Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πιστεύω φυσικά αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα.

Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50 μια πατρική σχέση, ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου», κατέληξε η ηθοποιός.

Πνίγεται στα χρέη η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη - Υπάρχουν δάνεια του ύψους των...

Κι ενώ όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά με την όλη κατάσταση, ήρθε κι άλλο ένα "χτύπημα" να την λυγίσει ακόμα περισσότερο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, υπάρχουν δάνεια μη εξυπηρετούμενα, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

«Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.