Χωρισμός για πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Ήταν μαζί ένα χρόνο ωστόσο αποφάσισαν να διαλέξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρισμός για πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Μπορεί να φαινόντουσαν αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς χρόνους, μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Ο λόγος για την νικήτρια του GNTM 1, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία ήταν ζευγάρι με τον γοητευτικό γυμναστή Ιωσήφ Ψωμά, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κύπρο. Πολύ συχνά μοιραζόταν στα social media κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ωστόσο, η Ειρήνη Καζαριάν έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις με τον σύντροφό της, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που τους θέλουν να είναι πια χωρισμένοι.

Χωρισμός για πρώην παίκτρια του GNTM

Τι είχε δηλώσει παλιότερα η Ειρήνη Καζαριάν για τον σύντροφό της

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο δήλωσε μάλιστα πως είναι full in love!

Η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων ενώ θέλησε να μιλήσει και για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της.

«Τα παιδιά τα ξέρω στο GNTM, με κάποιους έχω συνεργαστεί! Είναι ωραίο που υπάρχουν και τα αγόρια στο GNTM» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

«Ζηλεύει, αλλά με εμπιστεύεται, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα. Το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα παντρευτούμε. Του έχω πει να κάνουμε γυμναστική μαζί, θα το ξεκινήσουμε, θα με βάλει σε πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για τον σύντροφό της. Δείτε την Ειρήνη Καζαριάν στο βίντεο κλιπ του Snik.

Ο πρώην σύντροφος της νικήτριας του GNTM ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

Ειρήνη Καζαριάν σύντροφος

Η Ειρήνη Καζαριάν ωστόσο δεν δίστασε να ποζάρει και τόπλες. Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM η οποία "έριξε" το Instagram!