Γιώτα Δημήτροβα: Την έδιωξε ο Αλέξης από το The Bachelor 2 και έκανε την πρώτη της ανάρτηση

«Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώτα Δημήτροβα: Την έδιωξε ο Αλέξης από το The Bachelor 2 και έκανε την πρώτη της ανάρτηση

Το βράδυ της Πέμπτης 16/12 πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του The Bachelor 2, όπου ο Αλέξης Παππάς στην τελευταία τελετή των ρόδων, αποφάσισε πως η Γιώτα Δημήτροβα είναι η κοπέλα που δεν κατάφερε - σε σύγκριση με την Άννα και τη Αθηνά - να έρθει περισσότερο κοντά του. Έτσι, δεν της έδωσε τριαντάφυλλο και γύρισε στο σπίτι της.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου, η 23χρονη fashion designer, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Γιώτας από το The Bachelor 2

«Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή τελειώνουν...το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την εμπειρία που έζησα στο @thebachelorgr δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ ...Δεν κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα πολλές από τις δικες σας καρδιές... Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα θετικά σχόλια και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα...
Και μην ξεχνάτε παντα να είστε αληθινοί και σε όποιους αρέσετε»

Το βιογραφικό της Γιώτας που γνωρίσαμε στο The Bachelor

Δηλώνει ειλικρινής, δυναμική και αντιδραστική. Το δυνατό της σημείο είναι η θέλησή της. Έρχεται στο the Bachelor να ζήσει το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής της. Μια εμπειρία γεμάτη αγάπη και συναίσθημα όπως οι πίνακες που ζωγραφίζει!

Συνήθως οι γυναίκες την ζηλεύουν γι’ αυτό δεν έχει φίλες. Ερωτεύεται δύσκολα αλλά όταν αυτό συμβεί τα δίνει όλα. Ανυπομονεί να γνωρίσει τον Bachelor και αν στην πρώτη συνάντηση της κάνει «κλικ», τότε θα τον διεκδικήσει μέχρι να γίνει δικός της.