Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Κοντιζά

Η ανάρτηση που "τσάκισε" κόκκαλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Κοντιζά

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Σωτήρης Κοντιζάς καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του σκύλος. Ο λόγος για την Rottie.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και γνωστοποίησε την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Η ανάρτηση του Κοντιζά για την απώλεια της σκυλίτσας του

“All dogs go to heaven. Λατρεμένη μου Rottie, να προσέχεις τον παππού και να παίζεις όμορφα και ωραία με Shiba, Buddy και Hannah”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος επιστρέφει σε λίγο καιρό με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Masterchef 5.

 Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Κοντιζά

"Ήταν απαξιωτικός!" - Χαμός στο Πρωινό με τον Σωτήρη Κοντιζά και την συμπεριφορά του στους δημοσιογράφους

H κάμερα της εκπομπής του Πρωινού συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις, κάτι που προκάλεσε τον κακό χαμό.

Συγκεκριμένα, η συμπεριφορά του κριτή του Masterchef (που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό) ενόχλησε αρκετά τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και την Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής αρχικά πήρε τον λόγο και τόνισε: «Έχω βρεθεί και εγώ σε τέτοια θέση, είναι μία εικόνα που μπορεί και να τον αδικεί. Δεν είναι ωραία εικόνα, θα μπορούσε να πει «κορίτσι μου δεν θέλω να μιλήσω, και αν επέμενε η Πολυξένη τότε θα είχε χίλια δίκια ο Κοντιζάς… Ήταν λίγο απαξιωτικός…

Η Φαίη Σκορδά έπειτα σχολίασε: «Εγώ του έχω αδυναμία.. Μου αρέσει η φυσιογνωμία του, ο τρόπος του στο MasterChef από εκεί και πέρα μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι είναι πιο επιθετικοί…. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, εσύ αντιδράς όπως θέλεις και εγώ κάνω τη δουλειά μου… Κάνω τις ερωτήσεις και συ αντιδράς και από αυτές τις αντιδράσεις κρίνεσαι… Και τι ρώτησε «πώς είναι η Θεσσαλονίκη» μία γυναίκα που είναι μαμά και τη στείλανε… δεν ήθελε να μιλήσει για την εστίαση…

Ο Γιώργος Λιάγκας, τέλος, συμπλήρωσε: «Επειδή πρέπει να τρώμε και καμιά σφαλιάρα αν το Masterchef φέτος κάνει 5, το απεύχομαι, θα μίλαγε… καταλαβαίνεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι;».