Ειρήνη Στεριανού: Καταγγέλλει πρώην σύντροφό της για τη διαρροή φωτογραφίας από προσωπική της στιγμή

Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ειρήνη Στεριανού: Καταγγέλλει πρώην σύντροφό της για τη διαρροή φωτογραφίας από προσωπική της στιγμή

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Ειρήνη Στεργιανού μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/12) στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε πως ένας πρώην σύντροφός της είχε διαρρεύσει φωτογραφία της από προσωπικές της στιγμές.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Στεργιανού

«Εγώ είχα τραυματική εμπειρία γιατί είχε ανεβάσει ο πρώην σύντροφός μου μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσα από το Instagram, ή μέσω social ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν διάφορα site

Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεργιανού.

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Με μορφή καταιγίδας έρχονται πλέον οι καταγγελίες που αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά την απόφαση της πρώην συντρόφου του να μιλήσει για το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο, όλο και περισσότερες κοπέλες βγαίνουν για να μιλήσουν για τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή T-Live έβγαλε στη δημοσιότητα μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπολο.

«Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: “Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα:

“Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε. Όχι μου λέει φιλί. Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις.

Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: “Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: “θα έπρεπε να σε φιλήσω;” Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”. Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα.