Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Σαν ψέματα μου φαίνεται. Νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω»

«Είχε μια δεύτερη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος κρυψίνος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Σαν ψέματα μου φαίνεται. Νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω»

Με αφορμή τον σάλο πoυ έχει δημιουργηθεί με τον Στάθη Πanαγιωτόπουλο τον οποίο τον έχει καταγγείλει η πρώην σύντροφό του καθώς διέρrευσε προσωπικές στιγμές τους χωρίς την συγκατάθεσή της, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο οποίος γνωρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πάνω από 30 χρόνια τοποθετήθηκε δημόσια το μεσημέρι του Σαββάτου 18/12 καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε.

Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή… Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς κρύβει από τους πάντες.

Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, ισχύει. Σε κάτι τέτοια περιστατικά αποδεικνύεται αυτό. Σε λίγο δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στην αρχή, τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω.

Μίλησα πολύ λίγο με τον Αντώνη Κανάκη. Τι γίνεται ρε φίλε; Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για αυτή την ιστορία αν γνώριζε κάποιος και τι γνώριζε. Καταρχήν δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Αυτή η gossip αναπαραγωγή. Δεν είναι αυτό σε πρώτη μοίρα.

Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ξέρει τα πάντα για το στενό του περιβάλλον; Εμείς οι ίδιοι λέμε τα πάντα; Είναι ανθρώπινο να κρατάς κάποια πράγματα για σένα. Από την άλλη τέτοια extreme και ακραία πράγματα, προσωπικά και σκοτεινά δεν τα μοιράζεται κανείς με τον καθένα. Γιατί φοβάται ότι θα αντιδράσει.

Είναι η μόνη φορά που ταυτίστηκα με τον Κανάκη. Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις ούτε είμαστε κολλητοί. Ο Στάθης ήξερε ότι θα αντιδρούσαμε κάπως, αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέραμε τίποτα. Είχε μια δεύτερη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος κρυψίνος που τα κρατούσε για τον εαυτό του».

Με τόσα χρόνια φυλάκιση έρχεται αντιμέτωπος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης - διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή. Το πρωί του Σαββάτου 18/12 λοιπόν, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο Mega, ανέφερε τις ποινές σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως τόνισε «σε αυτά τα σεξουαλικά εγκλήματα υπάρχει κενό νόμου και οι ποινές δεν ξεπερνούν τα 5 χρόνια φυλάκισης με αναστολή».

«Το ότι συναινείς σε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία δε σημαίνει ότι δίνεις το οκ για την περαιτέρω επεξεργασία. Υπάρχει κενό νόμου σε ό,τι αφορά ένα αμιγώς σεξουαλικό έγκλημα. Δυστυχώς υπάγεται μόνο στις διατάξεις περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Είναι ένα πλημμέλημα. Σε επίπεδο ποινής δε μπορεί να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα πέντε χρόνια φυλάκισης.

Κατά τεκμήριο θα έχει και αναστολή. Για να καταστεί κακουργηματική η πράξη, θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική εκμετάλλευση με έσοδα άνω των 120.000 ευρώ από το παράνομο υλικό. Αυτό είναι μια περίπτωση που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα. Αν αυτό δεν καταστεί κακούργημα, θα έχουμε και άλλες περιπτώσεις. Πρέπει να υπάρχει κυρωτικός κανόνας να δείχνει στον επίδοξο δράστη ότι αν θα συλληφθείς θα πας στη φυλακή και θα διαπομπευτείς» ολοκλήρωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.