Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που έστειλε στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πριν κάνει σχέση μαζί του

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που έστειλε στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πριν κάνει σχέση μαζί του

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης καθώς αναφέρθηκε για το παρασκήνιο του έρωτά της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Οι δηλώσεις της Ράνιας Τζίμα

«Βλέπω μία πολιτική εκπομπή πολύ αργά το βράδυ. Μόνη μου, εργένισσα.. Είναι καλεσμένος, προφανώς βαριέται λίγο, δεν ανοιγοκλείνει καν τα βλέφαρα και προσπαθώ να καταλάβω εάν είναι τηλεφωνική ή live.

Του στέλνω ένα μήνυμα, ούτε καλησπέρα, ούτε γεια. “Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live ή τηλεφωνικά”. Πολύ γλυκούλα. Τον είδα, άνοιξε το μάτι.».

«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά έχει σκορπίσει τη θλίψη σε όλο το Πανελλήνιο. Μετά τη συγκίνηση της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ακολούθησαν τα δάκρυα της Ράνιας Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αμέσως μετά το ρεπορτάζ για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η δημοσιογράφος βουρκωμένη μίλησε για την οικογένειά της, ενώ δε δίστασε να σκουπίσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

«Ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά της και τα τρία παιδιά της», είπε η Ράνια Τζίμα με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή.