The Bachelor 2: Ούρλιαζε μπροστά στην τηλεόραση - Έτσι αντέδρασε η γιαγιά της Αθηνάς NY όταν τη διάλεξε ο Αλέξης

Το επικό βίντεο που έχει αναρτηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ούρλιαζε μπροστά στην τηλεόραση - Έτσι αντέδρασε η γιαγιά της Αθηνάς NY όταν τη διάλεξε ο Αλέξης

Την εκλεκτή της καρδιάς του ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής 17/12 ο Αλέξης Παππάς, μετά τα δυο τελευταία του ατομικά ραντεβού με τις κοπέλες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του The Bachelor 2. Η Αθηνά New York λοιπόν, ήταν εκείνη που κατάφερε να τον διεκδικήσει και έτσι της πέρασε στο δάχτυλο το πανάκριβο μονόπετρο. (δείτε εδώ πόσο κοστίζει).

Μετά τόσο την πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς, όσο και αυτή του Αλέξη Παππά στο Instagram, κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου δείχνει την αντίδραση της γιαγιάς της παίκτριας την ώρα που ο bachelor ανακοίνωσε ποια έχει επιλέξει.

Αυτή ήταν η αντίδραση της γιαγιάς της Αθηνάς NY στον τελικό του The Bachelor 2

Χαμός έγινε με τους συγγενείς της στις ΗΠΑ. Σε βίντεο η ηθοποιός μας έδειξε τους πανηγυρισμούς της γιαγιάς της, την ώρα που ο Αλέξης Παππάς την επέλεγε για σύντροφό του.

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της Αθηνάς

Η Ελληνοαμερικανίδα διαγωνιζόμενη με το κέφι της και την ικανότητά της να περνάει καλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του The Bachelor.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια μέσα στο παιχνίδι, είναι Fitness Influencer ενώ έχει σπουδάσει στο Μαθηματικό.

Η Αθηνά δηλώνει 26 ετών, κάτι που δυσκολεύονται οι τηλεθεατές και δε οι χρήστες του Twitter να πιστέψουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για την Έλενα Μπάση 2.

Ωστόσο, η Soula Glamorous έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο η Αθηνά σβήνει τα κεράκια της ηλικίας της πριν δύο χρόνια, πάνω στα οποία αναγράφεται το νούμερο 29!

Έτσι λοιπόν, η πραγματική ηλικία της είναι 31 και όχι 26, ωστόσο περιμένουμε από την ίδια όταν αποχωρήσει από τη βίλα του Bachelor να μιλήσει για αυτό.