Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε πότε πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο

«Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε πότε πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύντροφό του Γεωργία αλλά και το πότε αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς και να πραγματοποιήσουν την βάφτιση του παιδιού τους.

Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς. Δεν χρειάζεται. Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας».

«Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψή του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να τα ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργεί φόβο και πλήξη».

"Είναι μαγευτικό όλο αυτό" - Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον γιο του

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σασμό που πρωταγωνιστεί αλλά και στον ρόλο του ως μπαμπάς.

«Το σινεμά έχει έναν δικό του τρόπο και κώδικα. Υπάρχουν ηθοποιοί που τον έχουν αποκρυπτογραφήσει καλύτερα από ό,τι τον θεατρικό και το ανάποδο. Δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλοί.

Στην Ελλάδα ο ηθοποιός στο θέατρο κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από λαμπερές σκηνές του εξωτερικού, στην Ελλάδα ιδρώνεις αίμα. Εδώ μπορείς να δεις ένα κομμάτι του ηθοποιού που δεν μπορείς να το δεις πουθενά άλλο».

Για τον ρόλο του ως μπαμπάς: «Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα».

Για τον Σασμό: «Μου αρέσει πολύ η στάση που κρατάει ο Αστέρης απέναντι στα πράγματα και τις παραδόσεις της Κρήτης. Δεν είναι άνθρωπος που πιστεύει στην εκδίκηση και θεωρεί ότι η λύτρωση έρχεται μέσα από αυτό. Το ότι είμαι γιος της Καλλιόπης στη σειρά, είναι κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αν ο Αστέρης είχε άλλο χαρακτήρα και συμπεριφερόταν διαφορετικά, τότε η σειρά θα είχε ολοκληρωθεί στα πρώτα επεισόδια».