Η αποκάλυψη της Κάκκαβα στον Τζιόβα on air: «Η εντύπωση που είχα για σένα δεν ήταν...»

Πως αντέδρασε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Κάκκαβα στον Τζιόβα on air: «Η εντύπωση που είχα για σένα δεν ήταν...»

Ο Ορέστης Τζιόβας το μεσημέρι της Κυριακής 19/12 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα γκουντ». Μάλιστα, η Νάταλι Κάκκαβα κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με την άποψη που είχε η ίδια για εκείνον. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί.

Η αποκάλυψη της Κάκκαβα για τον Τζιόβα

«Η εντύπωση που είχα για εσένα δεν ήταν η καλύτερη. Ήσουν λίγο σφιχτός, λίγο απόμακρος, λίγο κρύος και λέω τώρα αυτός γιατί το παίζει έτσι;».

Με τον Ορέστη Τζιόβα να απαντά: «Ήταν άμυνα. Έχω κάνει αρκετές αλλαγές στον εαυτό μου. Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει πολλά βήματα μπροστά όχι σε σχέση προσωπική αλλά σε σχέση με τον εαυτό μου».

«Παραλληλίζεται με αυτές τις αηδιαστικές εκπομπές, με το Big Brother και The Bachelor»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/11) ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε και γιατί δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά του.

«Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί προσωπικά να ασχολούνται με την δική μου προσωπική ζωή. Με ενοχλεί σαν διάθεση γιατί παραλληλίζεται με αυτές τις αηδιαστικές εκπομπές, όπως με το Big Brother και The Bachelor. Όπου βλέπουμε την προσωπική ζωή των ανθρώπων, που δεν θα έπρεπε να μας αφορά.

Και με τον γάμο που είχα κάνει, δεν ήταν κάτι που ήθελα να το επικοινωνήσω. Μαθεύτηκε κι ήρθαν στο δημαρχείο, εγώ δεν ήθελα. Εγώ είχα καλέσει πέντε δικά μου άτομα». Πρόσφατα, ο ηθοποιός μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.