Νίκος Τακλής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη του νίκη στο Big Brother 2

«Με γεμίσατε με αγάπη, ευτυχία και δύναμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Τακλής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη του νίκη στο Big Brother 2

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Big Brother 2 όπου νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν ο Νίκος Τακλής αποκτώντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε εχθές στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί το έπαθλο. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στα social media όπου έκανε την πρώτη ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε.

Η ανάρτηση του Νίκου Τακλή

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν έναν ξεχωριστά για την αγάπη και την στήριξη σας σε όλο αυτό το ταξίδι.. Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου, κάθε ώρα και κάθε στιγμή..

Με γεμίσατε με αγάπη, ευτυχία και δύναμη και εύχομαι να μπορέσω να σας το ανταποδώσω με όποιο τρόπο μπορώ.. Θα είστε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου!!! Εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ φως!! ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ».

Η ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

Ο Νίκος Τακλής είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο φαβορί για τον αποψινό (17/12) τελικό του Big Brother 2. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που μπήκε στο παιχνίδι, ο Νίκος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ηρεμία του και την ικανότητά του να αποφεύγει όλους τους καυγάδες.

Σίγουρα ένα από τα highlights της παραμονής του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν η σχέση του με την Ευδοκία Τσαγκλή, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στην διεκδίκηση των 100.000 ευρώ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Νίκο Τακλή του Big Brother 2

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας. Τα τελευταία 5 χρόνια, όμως, τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σ#ξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Η αποκάλυψη της Άννας Ελευθερίου για τη σχέση της με τον Νίκο Τακλή

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες.

Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει».