Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της - Τι συνέβη;

Οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της - Τι συνέβη;

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 17/12 η ίδια θέλησε να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους με το μποτιλιάρισμα αλλά και το διπλοπαρκάρισμα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τοποθετηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, με το hashtag #έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο Instagram της για το διπλοπαρκάρισμα στους δρόμους, το οποίο δεν συμβαίνει μόνο ενόψει Χριστούγεννων, αλλά είναι ένα σύνηθες φαινόμενο της καθημερινότητα.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη

«Παιδιά, να σας πω κάτι… Μιας που τα λέμε όλα. Η ζωή μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν όλοι εσείς που διπλοπαρκάρετε, σε έναν δρόμο που έχει δύο λωρίδες και κλείνετε τη μία… Δηλαδή γιατί;».

Ότι πιο όμορφο - Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την 5 μηνών κόρη της

Την πιο όμορφη περιόδο της ζωής της διανύουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης τους τελευταίους μήνες, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, έχοντας φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Μαρία Ηλιάκη καθ'όλη αυτήν την διάρκεια μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές με την μικρούλα της αλλά και τον αγαπημένο της.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η παρουσιάστρια, λίγο μετά την on air έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, έχοντας στην αγκαλιά την μονάκριβη της.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την 5 μηνών κόρη της

«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Μαρία Ηλιάκη.

 Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την 5 μηνών κόρη της