Επιτέθηκαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι έγραψαν στους τοίχους

Οργή του κόσμου για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιτέθηκαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι έγραψαν στους τοίχους

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του. Η οργή του κόσμο παραμένει και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του.

Μάλιστα αντίστοιχα συνθήματα υπάρχουν σε διάφορα σημεία του νησιού, τα οποία βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο δήμος έσπευσε να σβήσει.

Η οργή του κόσμου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό! Τον είδα να...» - Ανατροπή "βόμβα"

Την Κυριακή 19/12 βγήκε η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με την σύζυγο του δεν θα κάνουν Χριστούγεννα στην Αλόννησο φέτος. Αντιθέτως, το Σαββατοκύριακο αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Μεξικό.

Οι πληροφορίες μάλιστα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και του δημοσιογράφου Οδυσσέα Μητσόπουλου, τον ήθελαν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε στο Πρωινό πως είδε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα και όχι σε κάποια άλλη χώρα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σεϊδαρίδης.

Όπως ισχυρίστηκε, στο πλευρό του πιθανότατα βρισκόταν και η γυναίκα του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει» συνέχισε.