Επική στιγμή στον αέρα του Super Κατερίνα - Η Κατερίνα Καινούργιου έγδυσε την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στον αέρα του Super Κατερίνα - Η Κατερίνα Καινούργιου έγδυσε την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 20/12 η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ίδια "μάγεψε" τους πάντες με το χρυσό της κουστούμι καθώς η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να τη "γδύσει" στον αέρα, για να το δείξει στους τηλεθεατές.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο J2US και τη συνεργασία της με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος όπως είπε «δεν είναι εύκολη προσωπικότητα». Μάλιστα, πρόκειται να τους δούμε και το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό.

Τεράστια αμηχανία - Ρώτησαν on camera την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν φοράει εσώρουχο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου λίγο μετά το χθεσινό (11/12) live του J2US. Μία ερώτηση ωστόσο της Ελένης Βουλγαράκη ήταν αρκετή για να την κάνει να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής είχε πάρει φωτιά στα backstage του show και έτσι μετά την ερώτηση που ενόχλησε την Μαρίνα Πατούλη, θέλησε να ρωτήσει και την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν φόραγε εσώρουχο πάνω στη σκηνή.

Η αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην αμήχανη ερώτηση

«Αλήθεια τώρα; Κάτι άλλο;», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μόλις άκουσε την ερώτηση και έτσι η Ελένη Βουλγαράκη πέρασε γρήγορα σε ερωτήσεις που αφορούσαν στο show και στον παρτενέρ της τραγουδίστριας.