Ενοχλημένη με ερώτηση η Μαρίνα Πατούλη - «Μου γυρίζει το μάτι»

Έξαλλη στον αέρα του Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη με ερώτηση η Μαρίνα Πατούλη -  «Μου γυρίζει το μάτι»

Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε στο χθεσινό (11/12) live του J2US και αργότερα, παραχώρησε δηλώσεις στην Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Μία ερώτηση της δημοσιογράφου ωστόσο ήταν αρκετή για να ενοχλήσει την Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα, η ίδια εμφανίστηκε ντυμένη στα ροζ και έτσι η Ελένη Βουλγαράκη σχολίασε πως μοιάζει σαν Barbie με τα ξανθά μαλλιά, τα μπλε μάτια και τα ροζ ρούχα.

Ο εκνευρισμός της Μαρίνας Πατούλη

«Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικέρης. Μην κοιτάς το ροζ. Το θεωρώ σεξιστικό. Ναι, μου το λένε αυτό. Εγώ προτιμώ να βλέπουν το πιο μέσα, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν Barbie. Όμως είναι αρκετά σεξιστικό, δεν μένουμε εκεί.

Οι γυναίκες, επειδή έχουν αντιληφθεί πάρα πολλά μέσα από την πορεία μου, είναι υποστηρίκτριές μου. Σεξισμό δέχομαι κυρίως από άνδρες», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

"Έχεις φανταστικά πόδια" - "Αναστάτωσε" η Μαρίνα Πατούλη με το ροζ μίνι φόρεμά της

Το κομμάτι «Είσαι παιδί μου πειρασμός» ερμήνευσε στο χθεσινό (11/12) live του J2US η Μαρίνα Πατούλη με τον Στέλιο Διονυσίου, μιας και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο μουσικό σόου.

Η ίδια επέλεξε μάλιστα να φορέσει ένα μίνι ροζ φόρεμα ενώ δεν τραγούδησε μόνο, αλλά και χόρεψε. «Ρεσιτάλ χορού» φώναξε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος της εμφάνισης τους.

«Είσαι ένα κορίτσι πειρασμός, έχεις φανταστικά πόδια, θέλω να χαλαρώσεις να το απολαύσεις, σε καταβάλλει το άγχος σου» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, με την Μαρίνα Πατούλη να είναι άκρως ενθουσιασμένη με την κριτική τους.