J2US Highlights (11/12): Η ανακοίνωση του τελικού, το αποκαλυπτικό ατύχημα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (11/12): Η ανακοίνωση του τελικού, το αποκαλυπτικό ατύχημα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και εμείς κάθε όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την ανακοίνωση της ημερομηνίας του τελικού, στο αποκαλυπτικό ατύχημα παίκτριας και στο ζευγάρι που αποχώρησε οριστικά.

Τι είδαμε χθες (11/12) στο live του J2US

Έχασε τα λόγια του ο Νίκος Μπάρκουλης – Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Την «Μαγική τσατσάρα» από Ημισκούμπρια ερμήνευσαν στο χθεσινό (11/12) live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Συγκεκριμένα, από την αρχή κιόλας του κομματιού, ο Νίκος έχασε τα λόγια του, παρόλα αυτά αυτοσχεδίασε και είπε δικά του. Η ψυχολογία του όμως ήταν εμφανέστατα πολύ κακή, μιας και η μητέρα του αυτήν την εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, λόγω μερικών προβλημάτων της υγείας της.

«Δεν μετράει αυτή η εβδομάδα» του είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε περαστικά στη Μαίρη Μπάρκουλη.

«Μου έχει βγει όλο το στρες από πριν» απάντησε ο ίδιος.

"Ζάλισε" η Λάουρα Νάργες με την εμφάνιση της - Φωτιά στα κόκκινα

Με το κομμάτι Gigolo εμφανίστηκαν στο χθεσινό (11/12) live του J2US η Λάουρα Νάργες και ο Νικηφόρος, λίγο μετά τον Νίκο Μπάρκουλη και την Εβελίνα Νικόλιζα.

Η Λάουρα επέξελε να φορέσει μια κατακόκκινη εφαρμοστή φόρμα που ανέδειξε υπέροχα τις καμπύλες της και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

«Σου πάει τόσο πολύ η σκηνή και σαν να το αντιλαμβάνεσαι αυτό και αφήνεσαι» της είπε η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ από την άλλη ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε πως ο Νικηφόρος δεν έπεισε για ζιγκολό: «Δεν είναι εμφάνιση ζιγκολό αυτή, είναι εμφάνιση φοιτητή».

"Δε θέλω η Λάουρα να γίνει τραγουδίστρια" - Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο του Χρήστου Σαντικάι

Μια καταπληκτική αλλά και σέξι εμφάνιση πραγματοποίησε στο χθεσινό (11/12) live του J2US η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά, ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, βρισκόταν στο πλευρό της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν θα ήθελε η Λάουρα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε, προς έκπληξη όλων, αρνητικά.

«Δε θέλω να γίνει τραγουδίστρια. Θα πάω τώρα σπίτι και θα μου λέει ότι θέλει και αυτή τραγούδι, φτιάξε εμένα και άσε τους άλλους» είπε ο Χρήστος Σαντικάι και όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια.

Ο Φασουλής "άδειασε" τον Τζέιμς - "Ανέτειλε κάτι πάρα πολύ παράφωνο"

Το «Μπορεί» από την Ελένη Φουρέιρα και τον Mad Clip τραγούδησαν στο χθεσινό (11/10) live του J2US ο Τζέιμς Καφετζής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, λίγο μετά την εμφάνιση της Λάουρας Νάργες με τον Νικηφόρο.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο σόου και αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν ήταν από τις καλύτερες φορές σου. Όταν βγήκες πίσω από το κουβούκλιο, ανέτειλε κάτι πάρα πολύ παράφωνο» είπε ο κριτής με την Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει: «Το παιδί έχει αυτοαποδοχή, είναι γλυκύτατος όταν τελειώνει, ξέρει ο ίδιος και δεν μας κάνει δύσκολη τη ζωή».

Τότε θα γίνει ο τελικός - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Αυλαία ρίχνει σε λίγο καιρό το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει στον αέρα του χθεσινού (11/12) live την ημερομηνία που πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης (που δέχτηκε και μια τρυφερή έκπληξη για την γιορτή του) παρουσιάζοντας το αμάξι που δίνει δώρο σε έναν τυχερό τηλεθεατή είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η αμαξάρα μπορεί να γίνει δικιά σας… τέσσερά live έμειναν».

Σε τέσσερις εβδομάδες λοιπόν θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για το αγαπημένο μουσικό σόου του ALPHA.

Φάνηκαν όλα - "Ατύχημα" με το αποκαλυπτικό φόρεμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Το κομμάτι «Αντίδοτο» της Άννας Βίσση τραγούδησαν στο χθεσινό (11/12) live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δύο γυναίκες για ακόμη μια φορά σημείωσαν μια απίθανη και αισθησιακή εμφάνιση, ωστόσο προς το τέλος η Αλεξάνδρα φαίνεται πως είχε ένα "ατύχημα" με το φόρεμα της.

Ήταν που ήταν αρκετά κοντό, η ίδια το έριξε λίγο παραπάνω στον χορό και σηκώθηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

«Να φωνάξουμε την πυροσβεστική» αναφώνησε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης αμέσως μετά, ο οποίος αποκάλυψε και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Σε έντονη αμηχανία ο Τζέιμς - Η αναφορά στην Ελένη Βουλγαράκη

Πολλά ήταν τα υπονοούμενα που δέχτηκε στο χθεσινό (11/12) live του J2US ο Τζέιμς Καφετζής από τον Νίκο Κοκλώνη, αμέσως μετά την εμφάνισή του.

Ο ίδιος μαζί με την coach του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με την Δέσποινα Βανδή να παρατηρεί πως ο Τζέιμς δεν έδειξε να ποθεί την παρτενέρ του η οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Τότε εκείνος σχολίασε "Δεν είναι ξανθιά", κάτι που ο Νίκος Κοκλώνης εννοείται δεν άφησε ασχολίαστο: "Ναι, βέβαια, δεν είναι ξανθιά, τι να πω τώρα και όνομα και επίθετο;" Να πω δηλαδή ότι είναι η Ελένη Βουλγαράκη;" με τον Τζέιμς να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία μιας και φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

"Έχεις φανταστικά πόδια" - "Αναστάτωσε" η Μαρίνα Πατούλη με το ροζ μίνι φόρεμά της

Το κομμάτι «Είσαι παιδί μου πειρασμός» ερμήνευσε στο αποψινό (11/12) live του J2US η Μαρίνα Πατούλη με τον Στέλιο Διονυσίου, μιας και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο μουσικό σόου.

Η ίδια επέλεξε μάλιστα να φορέσει ένα μίνι ροζ φόρεμα ενώ δεν τραγούδησε μόνο, αλλά και χόρεψε. «Ρεσιτάλ χορού» φώναξε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος της εμφάνισης τους.

«Είσαι ένα κορίτσι πειρασμός, έχεις φανταστικά πόδια, θέλω να χαλαρώσεις να το απολαύσεις, σε καταβάλλει το άγχος σου» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, με την Μαρίνα Πατούλη να είναι άκρως ενθουσιασμένη με την κριτική τους.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσει στο παιχνίδι και εκείνη και ο Στέλιος Διονυσίου αποχώρησαν.