Ελένη Μενεγάκη: Πως αντέδρασε με την επική "γκάφα" του Γρηγόρη Γκουντάρα στον μεγάλο τελικό του Big Brother 2;

«Παιδιά το έχω κάνει το λάθος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Πως αντέδρασε με την επική

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 στην εκπομπή «Ελένη» σχολιάστηκε η επική γκάφα που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον μεγάλο τελικό του Big Brother 2 όπου ο μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Τακλής. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να σχολιάσει το τι συνέβη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Παιδιά το έχω κάνει το λάθος. Εννοείται πως όταν αλλάζεις ένα κανάλι μετά από ένα άλφα διάστημα… Μην κάνουμε τους μάγκες. Και εγώ όταν ήρθα είπα θεέ μου να μην κάνω αυτό το λάθος. Στον Alpha το είχα κάνει. Έλεγα “λες να το κάνω;”! Φιλιά στον Γρηγόρη».

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι απαντά στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στο ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας τους.

Μέσα από τη συχνότητα του Μega πρόκειται σύμφωνα με δημοσιεύματα να δούμε την όμορφη παρουσιάστρια και την επιστροφή αυτή την σχολίασε φυσικά και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα σε όλα ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Γρηγόρης Γκουντάρας ενδεχόμενο συνεργασία με Ελένη Μενεγάκη

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».