Αναστάσης Ροϊλός: Για αυτόν τον λόγο δεν δίνει συνεντεύξεις

«Μου δημιουργεί μια αποστροφή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: Για  αυτόν τον λόγο δεν δίνει συνεντεύξεις

Το βράδυ της Δευτέρας 20/12 ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πραγματικό λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις .

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ροϊλού

«Το θέμα με τις συνεντεύξεις είναι ότι θα πρέπει να μιλήσεις με τον εαυτό σου, άρα να ναρκισσεύεσαι λίγο με το πόσο καλός είσαι. Να πεις πόσο καλός και γ…ς είμαι. Δεν μου αρέσει αυτό, μου δημιουργεί μια αποστροφή».

«Νιώθω περίεργα, είναι ένα δίκοπο μαχαίρι που από την μία «πρέπει» να το κάνεις. Πρέπει να βγει μια είδηση, ένας τίτλος κι όλα αυτά.

Δεν υπάρχει η απαραίτητη ευαισθησία όχι να προστατεύσεις αλλά να δείξεις τα πράγματα, όπως είναι. Στοχεύεις κάπου αλλού και δεν βλέπεις αυτό που έχεις μπροστά σου. Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα. Από την άλλη δεν μένω στα κακώς κείμενα και κρίνω. Νιώθω καλά; Όχι. Φεύγω».

«Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε...»

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ντύσιμο του αλλά και στην «παντόφλα» που τρώει για αυτήν την επιλογή του από τη σύντροφό του αλλά και από φίλους.

«Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε που πας έτσι» ανέφερε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες που στον δεύτερο κύκλο θα κάνει την ανατροπή.

Και συνέχισε: «Τρώω και αρκετή παντόφλα μου σε σχέση με αυτό το ζήτημα, τύπου βάλε κανένα χρώμα κι από φίλους κι από όλους».