Ο ξάδελφος του Παναγιωτόπουλου τον "άδειασε" - «Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή»

«Είμαι δικηγόρος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον εκπροσωπήσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο ξάδελφος του Παναγιωτόπουλου τον

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσει ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είναι δικηγόρος, Μάλιστα, ο ίδιος συνεργάζεται με τον επίσης δικηγόρο αδελφό του παρουσιαστή.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα έχουν προηγηθεί μετά από την εισαγγελική παρέμβαση, ο ίδιος αποκάλυψε αν πρόκειται να τον εκπροσωπήσει.

Οι δηλώσεις του ξάδελφου του Παναγιωτόπουλου

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή. Με είχε ενοχλήσει που έκανε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μπορώ να πω για ηλικία, μην παρεξηγηθώ».

«Δεν τον έχει αναλάβει ο αδελφός του που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Με τον αδελφό του έχω μιλήσει, είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος.

Δεν ήξερε. Και η μητέρα του. Ήταν μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω».

Χαλαρός με το σκύλο του σε βόλτα - Οι νέες φωτογραφίες του Παναγιωτόπουλου ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες

Μπορεί να κινδυνεύει με σύλληψη, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να είναι πολύ χαλαρός. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη - παρόλο που τον ήθελαν να έχει φύγει από την Ελλάδα - και συνεχίζει τις βόλτες του μαζί με τη σύζυγό του. Την ώρα λοιπόν που οι καταγγελίες αυξάνονται, εκείνος έκανε νέα εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη τον "τσάκωσε" το απόγευμα της Δευτέρας 21/12 να ακένι χαλαρό βόλτα με το σκύλο του. «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες» δήλωσε ο φωτογράφος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορούσε μπλε μπουφάν και η βόλτα του διήρκησε 5 με 10 λεπτά.