«Η Δέσποινα Βανδή είναι...» - Την ξεφτίλισε η Μαρίνα Πατούλη

«Δεν με στεναχώρησε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Δέσποινα Βανδή είναι...» - Την ξεφτίλισε η Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη. Η πρόεδρος της Unesco, μίλησε για το γιο της, το διαζύγιο με τον επί 30 χρόνια σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, αλλά και την παρεξήγηση που έγινε με την Δέσποινα Βανδή στο J2US.

«Ο γιος μου πηγαίνει Β’ Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες. Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί. Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω».

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», απάντησε επίσης.

Έτσι ξεφτίλισε η Πατούλη την Βανδή

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη», είπε η Μαρίνα Πατούλη για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

"Δεν μου άρεσε καθόλου έτσι όπως μίλησαν στην Μαρίνα Πατούλη οι κριτές στο J2US"

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το J2US.

«Τη συμπαθώ πάρα πολύ. Μίλησα λίγο για τα μαλλιά της, που δεν μου αρέσει το χρώμα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των κριτών και το πώς της μίλησαν στο J2US. Είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις μια γυναίκα για ένα τραγούδι. Δεν έγινε κάτι, πήγε εκεί γιατί είναι εκεί που είναι.

Έχω πάθει κι εγώ τα ίδια με την κ. Βανδή. Νομίζω ότι με εκείνη τσαντίστηκε η κ. Πατούλη. Είμαι με το μέρος της, έχει απόλυτο δίκο».