"Κόλαφος" η Ελένη Δήμου: «Θρασύδειλο πλάσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έχω αηδιάσει πάρα πολύ»

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σίγουρα θέμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ελένη Δήμου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με τις καταγγελίες εις βάρος του όπου δεν έχουν τέλος.

Οι δηλώσεις της Ελένη Δήμου

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Ενστικτωδώς τον Στάθη δεν τον πήγαινα ποτέ. Δεν μου άρεσε η φυσιογνωμία του, τίποτα δεν μου άρεσε. Και αποδείχτηκε ότι τελικά είναι ένα θρασύδειλο πλάσμα. Έχω αηδιάσει πάρα πολύ.

Θέλω να δώσω και μια συμβουλή στα νέα παιδιά, μην τα κάνετε αυτά τα βίντεο. Γιατί πρέπει να καταγράφετε τις τόσο προσωπικές σας στιγμές; Για ποιο λόγο;.

Υπάρχουν άντρες που χαίρονται με την καταστροφή μιας γυναίκας. Νομίζω ότι εδώ πρέπει να μιλήσουν οι επιστήμονες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σίγουρα θέμα. Είναι μισογύνηδες, έχουν σίγουρα πρόβλημα σεξουαλικό».

Ο ξάδελφος του Παναγιωτόπουλου τον "άδειασε" - «Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσει ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είναι δικηγόρος, Μάλιστα, ο ίδιος συνεργάζεται με τον επίσης δικηγόρο αδελφό του παρουσιαστή.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα έχουν προηγηθεί μετά από την εισαγγελική παρέμβαση, ο ίδιος αποκάλυψε αν πρόκειται να τον εκπροσωπήσει.

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή. Με είχε ενοχλήσει που έκανε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μπορώ να πω για ηλικία, μην παρεξηγηθώ».

«Δεν τον έχει αναλάβει ο αδελφός του που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Με τον αδελφό του έχω μιλήσει, είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος.

Δεν ήξερε. Και η μητέρα του. Ήταν μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω».