The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα συγκλονίσουν με τις ιστορίες τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο ηθοποιό και γόη των ‘80s, Σταμάτη Γαρδέλη. Ο Σταμάτης εξηγεί με τον δικό του τρόπο γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τη χρυσή εποχή της «βιντεοκασέτας», αλλά και τι κρατάει ως προίκα από αυτή τη δεκαετία.

Στα νιάτα του, ήταν ο «κυνηγός» ή το «θήραμα» για τις γυναίκες; Γιατί τα παιδιά του τον έχουν «υιοθετήσει»; Πώς μια γυμνή φωτογράφιση άλλαξε τη ζωή του;

Τέλος, περιγράφει όσα έζησε στη «Φάρμα» (δείτε εδώ το ξέσπασμά του μετά την αποχώρησή του), κάνει μια «ποιητική» κόντρα με τον Γρηγόρη και ανεβαίνει στο stage για να τραγουδήσει και να μας μεταφέρει με τις μελωδίες του σε μία άλλη εποχή.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Θοδωρής Μαραντίνης. O leader των «Onirama», μιλάει για την πορεία του συγκροτήματος, εδώ και 22 χρόνια, για τις εντάσεις που παρ’ ολίγο να οδηγήσουν στη «διάλυσή» του, αλλά και για τη μοναδική εμπειρία όταν ο Lenny Kravitz τούς κάλεσε στο καμαρίνι του.

Τι κοινό έχει με τον Bono των U2; Γιατί όταν ήταν μικρός χόρευε ασταμάτητα Michael Jackson και πού έμαθε τις πρώτες χορευτικές του φιγούρες; Ο Θοδωρής μιλάει για τη σχέση αγάπης που έχει με τα παιδιά του και για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του ο χωρισμός. Τέλος, μοιράζεται μαζί μας τη μεγάλη του χαρά για την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία των «Onirama» με τη Χάρις Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες στο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους», το επετειακό άλμπουμ του συγκροτήματος.

To trailer του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω

Σε απίστευτες αποκαλύψεις και παραδοχές πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 9/12 ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας απέναντί του τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Γρηγόρης δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά σε αυτή την σπάνια εμφάνισή του στο Ενώπιος Ενωπίω θέλησε να μιλήσει για πολλά πράγματα που κανείς δεν γνώριζε.

Ο αγαπημένος παρουσιαστή προχώρησε, μέσα σε όλα, σε μια εξομολόγηση ψυχής για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Τότε που για να χάσει κιλά ακολούθησε την συμβουλή να πάρει χάπια. Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως νόσησε από κορωνοϊό και δεν το πέρασε τόσο ευχάριστα...

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθηκα και είπα στον εαυτό μου να φάει και να κάνει ότι θέλει, που δεν ξέρω για ποιο λόγο το αποφάσισα αυτό, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση».

«Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε πως θα με βοηθήσει και θα μου δώσει ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. «Δεν θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα πάρεις αυτό το χάπι», μου είπε. Με αγχώνει λίγο είναι η αλήθεια. Το παίρνω από το φαρμακείο και ο φαρμακοποιός μού το δίνει δύσκολα».

«Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω να χάνω κιλά αλλά από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, εκεί που παίζαμε χαρτιά, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός , επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου…

Επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο! Φεύγω από εκεί, με σταματάνε οι άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί, μαλώνω στο δρόμο και φτάνω πάλι στο να χτυπήσω κάποιον πάρα πολύ. Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο late night του ΑΝΤ1. «Διαβάζοντας για αυτό το φάρμακο έπαθα σοκ! Το πετάω και είπα πως δεν με ενδιαφέρει πια να χάσω κιλά. Είναι η καταλυτική και στενάχωρη στιγμή που αφέθηκα».