Σε εκπομπή του OPEN ο Τόνι Σφήνος

Θα παραχώρησει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε εκπομπή του OPEN ο Τόνι Σφήνος

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, τον μοναδικό Τόνι Σφήνο (δείτε τον εδώ χωρίς περούκα και γυαλιά). Ο ίδιος υα μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής, πριν αποφασίσει να γίνει «Sfinos», αλλά και για την περιπλάνηση του στην Ευρώπη για πέντε ολόκληρα χρόνια, όπου δούλεψε από Street actor μέχρι και ζογκλέρ σε τσίρκο!

Αποκαλύπτει πότε γεννήθηκε ο «Τόνι Σφήνος» και πότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον βάλει ολοκληρωτικά στη ζωή του. Χαρακτηρίζει αυτό που κάνει ως «entertainment» και αναφέρει πως ο στόχος του είναι να τιμήσει τις παλιές δεκαετίες και να τις αναδείξει στις νέες γενιές.

Η Αννίτα δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για το σχόλιο που είχε δεχτεί από τον τραγουδιστή Πασχάλη, με τον Τόνι να τοποθετείται ξεκάθαρα πάνω σ’ αυτό.Ακόμα, μιλά για τα μαθήματα μπαλέτου που έκανε παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία και περιγράφει πως έφευγε φορώντας το κολάν και τις μπαγκέτες από την μονάδα του για να προλάβει την πρόβα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρεται και στο φαινόμενο της εποχής, τους haters και αποκαλύπτει σε ποιο βαθμό τον επηρεάζουν τα σχόλια τους στα social media.

Τέλος, παραδέχεται πως κάποια στιγμή θα γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πως ο Τόνι Σφήνος θα φύγει. Μαγικά και ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθε. Ο Λάκης Τζορντανέλλι, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Θανάσης Πασσάς αλλά και η συνοδοιπόρος του στις συναυλίες, Λόλα αφηγούνται ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Τόνι.

Και φυσικά ο Τόνι τραγουδά με τους Playmates μεγάλες επιτυχίες από τα 60ς και τα 70ς αλλά και άλλα ξεχωριστά κομμάτια, σε μια απίστευτη Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση!

Σε εκπομπή του OPEN ο Τόνι Σφήνος

Τέλος εποχής για τον Τόνι Σφήνο - "Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να..."

Τέλος στην Περούκα, τα γυαλιά και τα 70s σύνολα. Σε λίγο καιρό η εικόνα του Τόνι Σφήνου δεν θα θυμίζει σε τίποτα την σημερινή καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει την περσόνα με την οποία είναι γνωστός στο ευρύ κοινό εδώ και 12 χρόνια.

«Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα και να αλλάξω την περσόνα του Τόνι. Επειδή όμως είναι δυνατό αυτό το τόλμημα και συγκρίσιμο με τον Τόνι θα πρέπει να γίνει πολύ στοχευμένα και πολύ σωστά» δήλωσε.

Επιπλέον Ο Τόνι Σφήνος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Πασχάλη τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον καμία παρεξήγηση καθώς έπειτα από το προηγούμενο ξέσπασμά του "Τα είπε και ξαλάφρωσε". (Δείτε εδώ περισσότερα για την παρεξήγηση)