Θανάσης Πάτρας: «Δεν μπήκα στην «Φάρμα» για να συστηθώ αλλά...»

Οι δηλώσεις του για την περσινή συμμετοχή του στο ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πάτρας: «Δεν μπήκα στην «Φάρμα» για να συστηθώ αλλά...»

Συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε πρόσφατα ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον λόγο που συμμετείχε πέρσι στην Φάρμα.

Οι δηλώσεις του Πάτρα για την Φάρμα

Στην «Φάρμα» πήγες για να «κλειδώσεις» το επόμενο τηλεοπτικό βήμα σου;

Η «Φάρμα» ήταν ένα βήμα για την επανένταξή μου στα πράγματα. Δεν ήμουν ανενεργός εντελώς, έκανα ραδιόφωνο και συζητούσα πράγματα στην τηλεόραση είτε δικές μου προτάσεις είτε κάτι άλλο αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν αυτές οι συνεργασίες. Αυτό που αποκόμισα από την «Φάρμα» ήταν θετικό εκ του αποτελέσματος γιατί θα μπορούσα να έχω πάει και να ήταν αρνητικό το πρόσημο.

Με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών και μου έδωσε την δυνατότητα να έχω φέτος μια τηλεοπτική παρουσία και νομίζω ότι είναι θεμιτό όλο αυτό. Το ότι μια τηλεοπτική επιτυχία σε επανατοποθετεί είναι γεγονός και δεν ισχύει μόνο για εμένα. Δεν μπήκα στην «Φάρμα» για να συστηθώ.

Θανάσης Πάτρας για τη Φάρμα

«Οι πρώτες 5 ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, βρέθηκε ο Θανάσης Πάτρας λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Φάρμας, όπου αναδείχθηκε μεγάλος νικητής έπειτα από σκληρές δοκιμασίες στον αχυρώνα, ο Κώστας Γκρέκας.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έλειπε από την τηλεόραση, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ειδικά τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο ριάλιτι.,

«Πήρα την κρυάδα την πρώτη εβδομάδα μέσα στην Φάρμα, αλλά όλα είναι θέμα προσαρμογής. Ήμουν υποψήφιος, υπηρέτης και έπρεπε να προσαρμοστώ και να τα ξεπεράσω αυτά. Δεν περίμενα ότι θα ζήσω τόσο έντονα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχα μείνει ποτέ μακριά από το παιδί, ούτε από την γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2004 και δεν θυμάμαι να έχει λείψει κανείς παραπάνω από 1 εβδομάδα. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο όλο αυτό.

Οι πρώτες 5 ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί είναι ένα σπίτι γεμάτο κάμερες και αυτό δεν το έχεις ξανά ζήσει. Θυμάμαι τον Γκρέκα, του έλεγα έλα εδώ ρε και είχε έναν τρόμο στο βλέμμα, αλλά είναι χαμηλών τόνων εξαιρετικό παιδί και άξιος νικητής, αλλά ήταν πάρα πολύ τρομαγμένος στο βλέμμα», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Καθόλου για το έπαθλο δεν πήγα. Πήγα και για την τηλεοπτική παρουσία, θεώρησα ότι είναι μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart, σε ξαναβάζει στα πράγματα, γιατί είναι mega project και δεν φέρεις και την ευθύνη».