Ξέσπασε σε κλάματα η Βάσω Λασκαράκη για την Οικονομάκου - «Με έχει πικράνει κάποιες φορές»

Οι δύο γυναίκες σε μια σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε σε κλάματα η Βάσω Λασκαράκη για την Οικονομάκου - «Με έχει πικράνει κάποιες φορές»

Καλεσμένες στην εκπομπή Mega Stories βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου, παραχωρώντας μια σπάνια κοινή συνέντευξη. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την φιλία τους η οποία μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια αλλά και για την κουμπαριά τους, λίγο μετά τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Οι δηλώσεις της Οικονομάκου που συγκίνησαν την Λασκαράκη

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τα λόγια αυτά έκαναν την Βάσω Λασκαράκη να συγκινηθεί αρκετά, λέγοντας χαρακτηριστικά την ίδια στιγμή:

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Συνήθως κλαίμε από το γέλιο. Δεν είμαστε σκληρές μία με την άλλη. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει».

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηε και στις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

Συγκίνησε το μήνυμα της Οικονομάκου για τα γενέθλια της Λασκαράκη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ευχηθεί στην κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Μετά την τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την αγαπημένη του σύζυγο, σειρά πήρε η καλύτερη φίλη της ηθοποιού.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε τις δύο καλές φίλες να έχουν τσακωθεί, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου είχε εξηγήσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει απλά οι δυο τους δεν είχαν χρόνο να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι.

«Να σε χαιρόμαστε Σου μου!! Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και ακόμη παραπέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στην ανάρτηση που έκανε για τη Βάσω Λασκαράκη.

Αθηνά Οικονομάκου Βάσω Λασκαράκη