«Περνούσα πολύ χρόνο με...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης «σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η εξομολόγησή του στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Περνούσα πολύ χρόνο με...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης «σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να χωρίσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς και στο πώς μοιράζεται ο χρόνος με τα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή συνεννόηση και πως έχουν βρει καλό ρυθμό στον χρόνο που περνάει ο καθένας με τους γιους τους. Άλλωστε το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας», είπε αρχικά για τους Onirama ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό και είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε.

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».

H τελευταία κοινή έξοδος Χρηστίδου - Μαραντίνη

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Η επικοινωνία τους είναι σχεδόν καθημερινή, αφού αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Μάλιστα, σπάνιες φορές τους έχουμε να δει σε κοινές οικογενειακές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα, χθες 21/10 το πρώην βρέθηκε στην Κηφισιά μαζί με τους γιους του όπου έκατσαν σε γνωστό μαγαζί.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τα παιδιά τους, ενώ κατά την αποχώρηση τους, κρατούσαν από το χέρι ειδικά τον μικρό της οικογένειας, τον Mike.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής τώρα που είναι... εργένης μένει στο δικό του σπίτι, που όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό και διακοσμημένο στο στιλ του.

Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας

Χρηστίδου - Μαραντίνη παιδιά