Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε στο πρωινό του Star μετά από 7 μήνες - «Είναι μεγάλη μου χαρά...»

Και μπήκε μέσα χορεύοντας...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε στο πρωινό του Star μετά από 7 μήνες - «Είναι μεγάλη μου χαρά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/12) ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος επέστρεψε στο γνωστό πλατό, 7 μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου».

O παρουσιαστής μάλιστα, θέλησε να δώσει και μία όμορφη συμβουλή στους διαδόχους του στην εκπομπή, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά.

Η εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη στο Breakfast At Star

«Με το που μπήκες μέσα, εντάξει, γνωρίζεις και όλο τον κόσμο εδώ, έγινε χαμός. Όλοι έτρεξαν, χαμός, Κρατερέ ο ένας, Κρατερέ ο άλλος», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και είναι συγκινητικό πολύ γιατί αυτό που έχω κρατήσει απ’ όλη τη διαδρομή εδώ πέρα ήταν οι άνθρωποι που γνωριστήκαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί και για πολλές ώρες.

Και που μοιραστήκαμε τη ζωή μας με έναν τρόπο. Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις γιατί δεν λείπω και… 500 χρόνια. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», είπε από τη μεριά του ο Κρατερός Κατσούλης.

Η εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη στο DWTS

Το live του DWTS είναι άκρως απολαυστικό καθώς όπως είδαμε νωρίτερα το πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Κρατερός Κατσούλης καθώς μετά από την εντυπωσιακή έναρξη ανέβηκε στη σκηνή του χορευτικού show και τα έδωσε όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός χόρεψε salsa και κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο την Βίκυ Καγιά αλλά και την κριτική επιτροπή του “Dancing With Stars” με τις ικανότητές του.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους καθώς δεν δίστασαν να σχολιάσουν την εμφάνιση του Κρατερού Κατσούλη. Όπως θα δείτε παρακάτω τα σχόλια είναι μόνο θετικά μιας και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την επίδοσή του.