Απίστευτο «άδειασμα» για τον Γιώργο Καράβα - «Ήταν σαν ταβερνιάρης»

Ποιος τον "έκαψε";

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο «άδειασμα» για τον Γιώργο Καράβα - «Ήταν σαν ταβερνιάρης»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τετάρτης (22/12) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τέταρτο κύκλο του GNTM που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες καθώς και στην παρουσία του Γιώργου Καράβα, με εξαιρετικά καυστικό τρόπο.

Ο σχεδιαστής ξεκαθάρισε πως ήταν λάθος η κίνηση να αποχωρήσει η Βίκυ Καγιά, ενώ άδειασε και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για τον Γιώργο Καράβα

«Δεν υπάρχει πολλή μόδα και μετά από αυτά που είδα τελευταία, τι να με ενδιαφέρει; Μία Κουλιανού που ήταν σαν τροχονόμος, ο Καράβας που ήταν σαν ταβερνιάρης “ελάτε εδώ το καλό κρέας”. Κρίμα το αγόρι που το λατρεύω κιόλας. Η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ξέρω τι έκανε εκεί, ενώ αρχικά την είχα υποστηρίξει. Δε μου άρεσε σ’ αυτή τη θέση. Δεν το έχει, είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει να περπατάει, αλλά σε αυτή την εκπομπή δε μου έλεγε κάτι.

Με την Βίκυ Καγιά έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Την έβαλαν σε ένα άλλο σόου που κάνει 5%, δηλαδή δεν καταλαβαίνω κι αυτό το Star. Το Dancing with the stars το βρίσκω λίγο σαχλούτσικο. Δηλαδή, αυτά τα αστεία τους, με αυτό το στιλάκι, με αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν ειδικά στην κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Ούτε σε κατασκήνωση δεν θα ήμουν μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καράβα μετά το τέλος του GNTM 4

Στο επεισόδιο του GNTM 4 είδαμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας με τον Γιώργο Καράβα να έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Βίκυς Καγιά η οποία βρισκόταν πάντα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν και η αγαπημένη σύζυγός του, Ραφαέλλα Ψαρρού. Η ίδια ήταν στα παρασκήνια του GNTM στο χθεσινό live. Βέβαια, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση όπου έκανε πασαρέλα με τον αγαπημένο της.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «G.N.T.M 4 final! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω». Έτσι, ο Γιώργος Καράβας έγραψε: «Ότι ειμαι το χρωστάω σε σένα! Σ' αγαπώ».

Καράβας - Ανάρτηση